Centrum administracyjne
Centrum Administracyjne w Dąbrowie Górniczej ul. Łańcuckiego
Jerzy S. Majewski
Keywords: Architektura polska; historia; od 1989 r; Dąbrowa Górnicza (woj. śląskie); budownictwo; Budownictwo użyteczności publicznej; Polska; budynek Urzędu Miejskiego