Budynek biurowy w Rydzynie
Budynek biurowy Winkhaus Polska w Rydzyni k/Leszna
Grzegorz Stiasny. Streszcz. w jęz. ang.
Keywords: Architektura polska; historia; od 1989 r; Rydzyna (woj. wielkopolskie); budownictwo; Biurowce; Polska