Akademia Rolnicza
Budynek Wydziału Technologii Żywienia Akademii Rolniczej w Krakowie ul. Balicka 122
Dariusz Śmiechowski
Keywords: Architektura polska; historia; od 1989 r; Szkolnictwo wyższe; budownictwo; Polska; Kraków (woj. małopolskie); budynek Wydziału Technologii Żywności Akademii Rolniczej