Centrum szkoleniowe
Centrum informacyjno-szkoleniowe - adaptacja budynku stołówki zakładowej we Wrocławiu ul. Łowiecka 24
Jerzy S. Majewski
Keywords: Architektura polska; historia; od 1989 r; Wrocław (woj. dolnośląskie); budownictwo; Stołówki pracownicze; Polska; Obiekty socjalne