Róg Światowida
Osiedle mieszkaniowe Róg Światowida w Warszawie ul. Światowida róg ul. Myśliborskiej
Jan Strumiłło
Keywords: Architektura polska; historia; od 1989 r; Warszawa; budownictwo; Budownictwo mieszkaniowe; Polska