Filharmonia w Zielonej Górze
Międzynarodowe Centrum Muzyczne Filharmonia Zielonogórska im. Tadeusza Bairda (rozbudowa obiektu z 1900 roku) w Zielonej Górze pl. Powstańców Wielkopolskich 10
Łukasz Wojciechowski
Keywords: Architektura polska; historia; 20-21 w; Zielona Góra (woj. lubuskie); budownictwo; Filharmonia; Polska