Multikino w Szczecinie
Wnętrza Multikina w Szczecinie al. Wyzwolenia 18-20
Grzegorz Piątek
Keywords: Architektura polska; historia; od 2001 r; Szczecin (woj. zachodniopomorskie); budownictwo; Kino; Polska; budynek Multikina Szczecin