Rezydencja Renoir
Zespół zabudowy mieszkaniowej Rezydencja Renoir w Warszawie ul. Rosoła 61 a, b, c
Dariusz Śmiechowski
Keywords: Architektura polska; historia; od 2001 r; Warszawa; budownictwo; Budownictwo mieszkaniowe; Polska