Osiedle VitaParc
Osiedle mieszkaniowe w zabudowe wielorodzinnej VitaParc w Warszawie ul. Stryjeńskich
Grzegorz Stiasny
Keywords: Architektura polska; historia; od 2001 r; Warszawa; budownictwo; Budownictwo mieszkaniowe; Polska