Centrum Wykładowe Politechniki Poznańskiej
Centrum Wykłądowe Politechnik Poznańskiej w Kampusie PP Warta Poznań Piotrowo-Berdychowo
Grzegorz Piątek
Keywords: Architektura polska; historia; od 1989 r; Poznań (woj. wielkopolskie); budownictwo; Szkolnictwo wyższe; Polska