Szkoła na Białołęce
Gimnazjum i Liceum Ogólnokształcące im. Zbigniewa Herberta, dzielnicowy ośrodek kultury i zespół sporowy im. Charlesa de Gaulle'a na warszawskiej Białołęce ul. Van Gogha
Grzegorz Stiasny
Keywords: Architektura polska; historia; od 2001 r; Warszawa; Białołęka; budownictwo; Szkolnictwo; Polska