Willa Monaco
Budynek apartamentowy Willa Monaco w Warszawie ul. Zbyszka Cybulskiego
Magdalena Jeleńska
Keywords: Architektura polska; historia; od 1989 r; Warszawa; budownictwo; Budownictwo mieszkaniowe; Polska