Stacja Nowa Gdynia
Ośrodek rekreacyjno-sportowy Stacja Nowa Gdynia w Zgierzu k. Łodzi ul. Sosnowa 1
Dariusz Śmiechowski
Keywords: Obiekty i urządzenia sportowe; Polska; od 1989 r; Architektura polska; historia; Zgierz (woj. łódzkie); budownictwo