Basen w Nałęczowie
Centrum hydroterapii Atrium w Nałęczowie ul. Grabowa
Marek Kusztra
Keywords: Architektura polska; historia; od 2001 r; Nałęczów (woj.lubelskie); budownictwo; Baseny pływackie; Polska; Uzdrowiska; Obiekty i urządzenia sportowe