Zespół sportowy Słowianka
Centrum sportowo-rehabilitacyjne Słowianka w Gorzowie Wlkp. ul. Słowiańska 12/14
Hubert Trammer
Keywords: Architektura polska; historia; od 1989 r; Gorzów Wielkopolski (woj. lubuskie); budownictwo; Obiekty i urządzenia sportowe; Polska; Baseny pływackie