Fabryka kosmetyków
Budynek produkcyjno-biurowy firmy Bell w Józefowie ul. Graniczna 79G
Marek Kusztra
Keywords: Architektura polska; historia; od 2001 r; Józefów (woj. mazowieckie); budownictwo; Biurowce; Polska