Siedziba telewizji Vectra
Budynek biurowy TV Vectra SA w Gdyni-Orłowie al. Zwycięstwa
Dariusz Śmiechowski
Keywords: Architektura polska; historia; od 2001 r; Gdynia (woj. pomorskie); budownictwo; Biurowce; Polska