Osiedle Inflancka
Osiedle mieszkaniowe Inflancka w Warszawie ul. Stawki, Inflancka, Pokorna - etap C
Marek Kusztra
Keywords: Architektura polska; historia; od 2001 r; Warszawa; budownictwo; Budownictwo mieszkaniowe; Polska