Apartamentowiec na Mokotowie
Budynek wielorodzinny z lokalami usługowymi na parterze w Warszawie ul. Czerniowiecka 9
Jerzy S. Majewski. Streszcz. w jęz. ang.
Keywords: Architektura polska; historia; od 2001 r; Warszawa; Mokotów; budownictwo; Budownictwo mieszkaniowe; Polska