Zespół biurowy Athina Park
Zespół budynków biurowych Athina Park w Warszawie na ul. Wybrzeże Gdyńskie 4
Grzegorz Piątek
Keywords: Architektura polska; historia; od 2001 r; Warszawa; budownictwo; Biurowce; Polska