Lotnisko w Bydgoszczy
Międzynarodowy regionalny Port Lotniczy im. Ignacego J. Paderewskiego w Bydgoszczy ul. Jana Pawła II 158
Hubert Trammer
Keywords: Architektura polska; historia; od 2001 r; Bydgoszcz (woj. kujawsko-pomorskie); budownictwo; Lotniska; Polska; Budownictwo komunikacyjne