Centrum Węglokoks w Katowicach
Centrum konferencyjno-administracyjno-hotelowe Węglokoks S.A. w Katowicach
Jerzy S. Majewski
Keywords: Architektura polska; historia; od 2001 r; Katowice (woj. śląskie); budownictwo; Biurowce; Polska