Szkoła menedżerska w Warszawie
Budynek Wyższej Szkoły Menedżerskiej w Warszawie ul. Kawęczyńska 36
Grzegorz Piątek
Keywords: Architektura polska; historia; od 2001 r; Warszawa; Praga; budownictwo; Szkolnictwo wyższe; Polska; budynek Wyższej Szkoły Menedżerskiej