Stadion piłkarski w Kielcach
Stadion piłkarski w Kielcach ul. Ściegiennego
Grzegorz Stiasny
Keywords: Architektura polska; historia; od 2001 r; Kielce (woj. świętokrzyskie); budownictwo; Stadiony sportowe; Polska; Obiekty i urządzenia sportowe