Andersia Tower w Poznaniu
Budynek biurowo-hotelowy Andersia Tower w Poznaniu pl. Andersa 3
Grzegorz Piątek. Streszcz. w jęz. ang.
Keywords: Architektura polska; historia; od 2001 r; Poznań (woj. wielkopolskie); budownictwo; Biurowce; Polska; Hotelarstwo; budynek Andersia Tower