Biblioteka Publiczna w Lublinie
Rozbudowa Wojewódzkiej Biblioteki Publicznej im. H. Łopacińskiego w Lublinie ul. Narutowicza 4
Grzegorz Stiasny. Streszcz. w jęz. ang.
Keywords: Architektura polska; historia; od 2001 r; Bibliotekarstwo; budownictwo; Polska; Budownictwo użyteczności publicznej; Lublin (woj. lubelskie); budynek Wojewódzkiej Biblioteki Publicznej im. H. Łopacińskiego