Trzy rozmowy z Peterem Zumthorem: trzy rozmowy o emocjach, pierwszej idei budynku, związkach materiałów, ciele architektury i najnowszych projektach
Rozmowę przeprowadzono w języku włoskim
Peter Zumthor ; rozm. Barbara Stec
Keywords: Zumthor, Peter (1943- ); źródła; Nagroda Pritzkera; laureaci; 2009 r