Transformation of historic objects to hospice and its relation to landscape
Tytuł polski: Przekształcanie obiektów zabytkowych w hospicja i ich związek z krajobrazem
Nadezda Malkovska
Keywords: Architektura czeska; historia; Hospicja; budownictwo; Czechy; Miasta; rewitalizacja