Biuro bez granic: siedziba agencji reklamowej w Warszawie
Siedziba agencji reklamowej Communication Unlimited w Warszawie ``Sienna Center'' ul. Żelazna 28/30
Grzegorz Piątek, Maria Kowalewska ; zdj. Daniel Rumiancew