Biuro w forcie: biuro na warszawskim Mokotowie
Adaptacja i modernizacja koszar w forcie Mokotów na siedzibę firmy Platige Image Warszawa, ul. Racławicka 99
Aleksandra Stępnikowska, Marek Szcześniak ; zdj. Jan Smaga i Aneta Grzeszykowska