Dwa charaktery: pracownia architektoniczna w Warszawie
Biura firmy Wielkopolskie Przedsiębiorstwo Budowlane sp. z o.o. w Poznaniu ul. Mostowa
Hubert Trammer ; zdj. Maciej Osiecki, Barbara Regulska, Jan Smaga