Światłowód kontra egipskie ciemności: stała ekspozycja w Muzeum Archeologicznym w Krakowie
Ekspozycja stała - Bogowie Starożytnego Egiptu w Muzeum Archeologicznym w Krakowie ul. Senacka 3
Małgorzata Dziopak-Mycielska ; zdj. Juliusz Sokołowski