Zamek książąt mazowieckich w Ciechanowie: [skrót pracy]
Tekst niniejszy jest skróconą wersją pracy magisterskiej napisanej pod kierunkiem prof. Andrzeja Grzybowskiego na Wydziale Sztuk Pięknych Uniwersytetu Mikołaja Kopernika w Toruniu w 1992 roku.
Agata Kłoczko
Keywords: Ciechanów (woj. mazowieckie); Zamek; historia; Zamki i pałace; Polska; 15-21 w