Metody inwentaryzacji roślinności w parkach zabytkowych o charakterze krajobrazowym na podstawach geobotanicznych
Artykuł dostępny jest na stronie : sylwan.ibles.waw.pl
Jacek Borowski, Piotr Sikorski, Marek Wierzba, Czesław Wysocki